kdo smo

BOKS KLUB PREDATOR

Boks klub Predator je odprl svoja vrata oktobra 2018. Od takrat je skozi naše programe boksa šlo že več 100 zadovoljnih članov in članic. Odlikuje nas predvsem dobro vzdušje na treningih, športni duh in pa zmagovalna mentaliteta. Septembra 2021 smo se, po skoraj treh letih delovanja kluba, preselili v lastne prostore Predator gym na Cesti v Gorice 38.

Vabljeni ste tako tisti z nekaj izkušnjami in tekmovalnimi ambicijami, kot popolni začetniki. Da vam bo prva izkušnja z boksom ostala v prijetnem spominu, bo poskrbel trener z več-letnimi izkušnjami s trenerskim delom na področju borilnih veščin Gregor Gajić. Boks vam bo predstavil kot veščino, kjer morate najprej premagati samega sebe in se šele nato pomeriti z drugimi v igri refleksov, hitrosti in moči.

Ljudje se lotevajo boksa iz različnih razlogov, nekateri zaradi oblikovanja postave, saj gre za visoko intenzivno vadbo, ki je izredno učinkovita za topljenje maščobe in krepitev mišic. Drugi na ta način odganjajo stres ali želijo pridobiti na samozavesti. Nekateri imajo željo po doseganju športnih rezultatov ali pa se bi radi naučili samoobrambe.

Na srečo ne potrebujete izbrati le enega razloga za ukvarjanje s t.i. “plemenito veščino”, saj v Boks klubu Predator, pridobite prav vse.

Tekmovalni rezultati kluba

V sezoni 2018/19 je naš klub uspešno začel tudi svojo tekmovalno pot. V prvem letu delovanja sta nas zastopala tekmovalca Jan Petrović in Jaka Bregar. Jaka je svojo prvo borbo slavil na GFC-ju, ko je po točkah, s sodniško odločitvijo premagal domačega borca.

Boks klub Predator je sodeloval tudi na Slovenski boksarski ligi, kjer je Jan Petrovič že v svoji prvi borbi premagal nasprotnika s prekinitvijo sodnika (tehnični knockout). Skupno nam je v sezoni priboril 2 zmagi brez poraza in nas tako na rezultatsko lestvico vpisal kot edini klub na ligi brez poraza.

GREGOR GAJIĆ TRENER

Trener in ustanovitelj Boks kluba Predator Gregor Gajić, se je prvič srečal z borilnimi veščinami pri šestnajstih letih. V Fight clubu Ljubljana je od leta 2010 do 2018 treniral boks pri Sašu Weixlerju in vzporedno do leta 2014 tudi MMA pri Robertu Liscu.

Tekmovalno pot je začel leta 2011 in do danes v boksu ter kickboxu skupaj nanizal preko 50 borb. Z rezultati si je priboril tudi mesto v reprezentanci in bil kategoriziran športnik Olimpijskega komiteja Slovenije.

V želji, da bi se borilnim veščinam posvetil tudi poklicno, se je vpisal na Fakulteto za šport in leta 2019 postal diplomant kineziologije. Od leta 2013, ko je pridobil licenco, je opravljal tudi delo trenerja boksa, MMA in Fitboks-a v okviru FCL-ja do leta 2018.

Ob zadnjem letniku študija je ustanovil BOKS KLUB PREDATOR, v želji da bi boks približal čim več ljudem. Uživa v predajanju boksarskega znanja na rekreativno populacijo, ob tem pa v njem še vedno gori želja po tekmovalni rezultatih – tokrat v trenerski vlogi.

Tekmovalni rezultati Gregor Gajić

2017

Državno prvenstvo
2. mesto
Kat.: -91 kg člani

Zlata rokavica
Ptuj 2017
1. mesto
Kat: +91 kg člani

2016

Državno prvenstvo
3. mesto
Kat.: -91 kg člani

2015

Državno prvenstvo
3. mesto
Kat.: -91 kg člani

2014

Državno prvenstvo
2. mesto
Kat.: -91 kg člani

2013

Državno prvenstvo
kickbox full contact
1. mesto
Kat.: -86 kg člani