Obvestilo o piškotkih

Gregor Gajić s.p., Gabrščkova ulica 117, Ljubljana (v nadaljevanju: ponudnik), na spletnem mestu www.bk-predator.si (v nadaljevanju: spletno mesto) uporablja spletne piškotke (v nadaljevanju: piškotki).

Piškotki so datoteke, ki se ob obisku spletnega mesta namestijo na uporabnikovo napravo, s katero je uporabnik dostopal do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta se podatki, zbrani in pridobljeni s pomočjo piškotka ob prejšnjem obisku, lahko preberejo.

Piškotki na spletnem mestu ne omogočajo identifikacije posameznika in z njimi ni mogoče ugotoviti, za katerega konkretnega uporabnika (ime in priimek ali drugi osebni podatki) gre.

S pomočjo piškotkov ponudnik pridobi informacije o načinu uporabe spletnega mesta, predvsem o pogostosti obiskovanja spletnega mesta, o najbolj branih vsebinah, o povprečnem času obiska ipd. (spletna analitika).

Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcu podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Naziv: _gat_gtag_
Veljavnost: 1 minuta
Identifikacijska koda spletnega mesta za Google Universal Analytics.

Naziv: _gid
Veljavnost: 1 dan
Spletna analitika s pomočjo programa Google Universal Analytics. Piškotek, se uporablja za grupiranje obnašanja uporabnikov za vsakega uporabnika.

Naziv: _ga
Veljavnost: 2 leti
Spletna analitika s pomočjo programa Google Universal Analytics. Piškotek, ki se uporablja za sledenje obiskovalcem. Google Analytics identificira uporabnike z edinstvenim identifikatorjem imenovanim “client id”. Ta id je skupaj z drugimi parametri shranjen v _ga piškotku.

Naziv: cookie_notice_accepted
Veljavnost: 1 mesec
Piškotek hrani informacijo o nastavitvah piškotkov posameznega uporabnika.

Naziv: PH_HPXY_CHECK
Veljavnost: do zaprtja seje
Piškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.

Naziv: _fbp
Veljavnost: 3 mesece
Uporabljen za ciljano/targetirano oglaševanje.

Naziv: spin, fr, xs, presence, dpr, sb, c_user, dat
Več o piškotkih na voljo na spletnem mestu facebook.

S podajo soglasja za namestitev piškotkov se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.

Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.

Upravljavec podatkov: Gregor Gajić s.p.